Професор физичког васпитања: Ненад Филиповић - фудбал за девојчице

Професор физичког васпитања: Милан Петровић - фудбал за дечаке

 

Међуокружно такмичење је 25.04.2018. у Крагујевцу, на коме су наши момци заузели 3.место и остали без републичког такмичења

 

Окружно такмичење је одржано 16.04.2018. у Крагујевцу и ОШ“Вук Ст. Караџић“ је поново била победник, тј. освојила 1. место. У финалној утакмици је побеђен првак општине Аранђеловац после пенала, где је наш голман и капитен Борис Гагић био игач утакмице.

 

ОШ "Вук Ст. Караџић" освојила је општинско такмичење у фудбалу и у женској и у мушкој конкуренцији, што је права реткост да иста школа доминира у обе конкуренције у граду. Девојчице су у финалу у хали Језеро победиле ОШ "Сретен Младеновић" након извођења пенала, док су дечаци победили у финалу ОШ "Трећи КГ батаљон" резултатом 1:0 , голом Луке Јовановића из 8/3, игача утакмице. Капитени женске и мушке екипе, Марија Јевтовић и Борис Гагић, гостовали су тим поводом на РТВ Крагујевац у емисији "Мозаик".

 

На међуокружном такмичењу за дечаке у малом фудбалу, одржаном 22. марта у Рачи, наша школа је заузела друго место.

 

14. марта 2017. године је почело општинско такмичење у малом фудбалу за дечаке. Укупно је учествовала 31 школа. Прва фаза такмичења је одржана по групама, укупно 6 група (5 група по 5 школа и 1 група са 6 школа. У ¼ су се пласирале по 2 најбоље пласиране школе из сваке групе. Групна фаза и ¼ је одржана у сали ,,Коле” у Илиној води, а полуфинале и финале у хали Језеро. У финалној утакмици одржаној 16. 3. 2017. године наша школа је победила ОШ,,Мирко Јовановић” резултатом 5:1 и освојила I место на општинском такмичењу у малом фудбалу. Нашу школу су представљали:

1. Давид Благојевић 8-1
2. Милан Гвозденовић 8-1
3. Стефан Радосављевић 8-1
4. Душан Крстић 8-3
5. Александар Ђорђевић 8-5
6. Михаило Радојковић 8-5
7. Лука Јовановић 7-3
8. Борис Гагић 7-3
9. Урош Ратковић 7-3
10. Петар Милосављевић 8-1
Међу општинско такмичење биће одржано 22. 3. 2017. године у Рачи.

 

 

Окружно такмичење у фудбалу за девојчице основних школа одржано је 24. 11. 2015. године у Рачи. На овом такмичењу учествовало је 5 екипа. Жребом је одлучено да се ми у полуфиналу састанемо са екипом ОШ '' Свети Сава '' из Баточине. После веома узбудљиве и драматичне утакмице наша екипа је сасвим заслужено успела да забележи победу резултатом 3-2 и самим тим се пласирала у финале. У финалу смо се састали са екипом ОШ '' Карађорђе '' која је била и домаћин овог такмичења. У финалној утакмици боље су се снашле домаће играчице, кажњавајући све наше промашаје у нападу и грешке у одбрани, и на крају ипак заслужено славиле резултатом 4-0 ( мада је резултат слободно могу рећи нереалан и превисок по свему приказаном у току игре), где се на крају ипак испољила та наша младост и неискуство пошто смо и на овом турниру наступили са убедљиво најмлађом екипом. Самим тим освајањем ДРУГОГ МЕСТА на ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ је огроман успех и искуство више за ове девојчице пошто већина њих ће имати право наступа за нашу школу и наредне 3 године.

УЧЕНИЦЕ КОЈЕ СУ ПРЕДСТАВЉАЛЕ ОШ '' ВУК СТЕФАНОВИЋ КАРАЏИЋ ''

1. Кокерић Тамара 8/3

2. Стошић Данијела 6/1

3. Милосављевић Тијана 6/2

4. Мијачић Ана 6/4

5. Јевтовић Марија 6/4

6. Милошевић Тамара 6/5

7. Ратковић Сара 6/5

8. Николић Марија 5/1

9. Васиљевић Станика 5/2

10. Гаљак Анита 4/3